Combi Kft., Diósd

frissítve 2018. május 15.

Leírás

Rovar és molyirtó cégünk több mint 30 év tapasztalattal a háta mögött megszabadítja Önt a molyok okozta bosszúságoktól. Egyaránt foglalkozunk élelmiszer moly és ruha moly irtásával is. Weboldalunkat elérheti a www.molyirtas.hu oldalon, ahol e-mailben a molyirtas@molyirtas.hu címen felteheti kérdéseit nagy tapasztalattal bíró molyirtó szakembereinknek. Molyok irtása biztonságosan!


Cégleírás
Molyirtás biztonságosan országszerte!
Teljes körű molyirtás, rovarirtás, rágcsálóirtás szolgáltatását nyújtunk az élelmiszert előállító, élelmiszert árusító egységeknek, valamint szállodáknak, diákszállóknak, továbbá azoknak az objektumoknak, ahol az egészségügyileg nem kívánatos kártevők megtelepedésének, elszaporodásának veszélye fennáll. Eredményes rovarirtás minden megrendelőnknek. Rágcsálóirtás ajánlott azoknak a területi elhelyezkedésük miatt veszélyeztetett objektumoknak, ahol fokozott a veszély a rágcsálók, egerek, patkányok gyors bevándorlására és elszaporodására.
Cégünk évtizedek óta az egészségügyi rovarirtás és rágcsálóirtás területén tevékenykedik. A megfelelő szakképesítéssel rendelkező munkatársaink egészségügyi kártevőirtást végeznek kórházakban, rendelőintézetekben, szociális intézményekben, vendéglátó és közétkeztetésekben, ipari üzemekben, szállodákban stb. A vállalt dolgozói már több évtizede végzik eredményesen a rovarirtás és a rágcsálóirtás feladatait, illetve a folyamatos kártevőmentes állapot fenntartását. Ez, a legkorszerűbb irtószerekkel, technológiával és technikával történik. Ezek az új Minőség és környezetpolitikában meghatározásra is kerültek. Hatásos profi megoldások, és a rovarirtás eredménye kielégítő lesz.
Cégünk és dolgozóink alapelve a megrendelők korrekt kiszolgálása. A rovarirtás és rágcsálóirtás minőségi munkájáért garanciát vállalunk.A rovarirtást szakembereink a 'Johan Béla' Országos Epidemiológiai Központ által engedélyezett modern készítményekkel végzik. Az irtószerek kihelyezéséhez pedig speciális szerelvényeket használnak. Az általunk alkalmazott készítmények és technológiák a HACCP rendszer előírásainak megfelelnek. Rovarirtás a HACCP előírásainak megfelelően, vendéglátó egységeknek és élelmiszergyártóknak. Szerződéskötés esetén 40%-kot spórolhat.DÍJMENTESEN bocsátjuk a rendelkezésére az összes dokumentációt (jegyzőkönyv, biztonsági adatlap, térkép...stb.), amelyet az ÁNTSZ egy esetleges ellenőrzés során bekérhet.
Kulcsszavak:
Rovarirtás, Rágcsálóirtás, Kártevőirtás, Rovar, Kártevő, Rovar és rágcsálóírtás, Moly, Molyirtás, Rovarölő, Egészségügyi kártevő, Molyirtó, Molyirtók, Molylepke, Molyölő, Ruha moly
Szolgáltatási helyek
Az ország egész területén. Budapest, Szolnok, Kecskemét, Cegléd, Abony, Nagykőrös, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Székesfehérvár, Velence, Érd, Vác, Gödöllő,
Irodánkban beszélt nyelvek
Német, Angol
Combi Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Combi Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Kaktusz U. 34.
  2030  Érd
  (23) 520 146
 2. Angyalka Utca 1/A
  2030  Érd
  (1) 362 0573
 3. Szabadság tér 12
  2030  Érd
  06 70 418 7702
 4. Tisztviselő U. 12.
  2030  Érd
  (30) 996 0071
 5. Katakomba U. 18.
  1223  Budapest
  (1) 227 3334
 6. Péter-Pál U. 122/A
  1221  Budapest
  (1) 333 4000
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete