Pipecon Kft., Diósd

Pipecon Kft.
Kőbányai Utca 16.
2049 Diósd
Pest
+36 23 545 051
+36 23 381 681
+36 23 545 051

Leírás

Termékeink megbízhatóságát bizonyítja az alább letölthető ÉME által kiadott tanúsítvány. Minőségtanúsítvány A Pipecon Kft műanyag csatorna-rendszerek - házi bekötő aknák, tisztító- és elágazó idomok, műanyag csatorna fedlapok, bűzelzárós keretek, szűkítők, valamint aknabekötő idomok gyártásával és forgalmazásával foglalkozó vállalat. Cégünk 1986 óta foglalkozik csőidom gyártással, és műanyag-préseléssel, diósdi és ráckevei telephelyein. Elsősorban Nagykereskedők és beruházók felé történik a forgalmazás, de megjelentek az igények a kiskereskedők és a lakossági felhasználók között is.
Legnagyobb megrendelőink közé tartoznak: Wavin Hungary Kft, Pipelife Kft, Rehau Kft Valamint nagykereskedők, mint: BTH Kft, Vízker Kft, Polymix Kft, és az ország térségi üzemeltetői - mint pl. a Békés Megyei Vízművek - is állandó partnereink. Célunk, hogy termékeink eljussanak a lakosság azon részéhez is, ahol megjelennek a városi csatorna bekötéshez szükséges házi ellenőrző és más funkciójú aknáink.
Meggyőződésünk, hogy az általunk forgalmazott termékek iránti kereslet egyre jobban erősödik a lakosság körében, mivel eddig csak hagyományos öntöttvas, vagy alumínium fedlapok, és csapszekrények voltak elérhetők. A mi termékeink garantálják a hosszú élettartamot, a könnyebb kezelhetőséget, és a kedvezőbb árat.


Kulcsszavak:
Szennyvíztisztítás, Szennyvíz Technológia, Építőanyag, Műanyag, Hulladékfeldolgozás, Szelepek, Csapok, Cso és Csoszerelvény, Házi, Csotechnika, Kgb, Nyeregidom, Kerticsap Szekrény, Csovégelzáró, Kgab, Bekötoakna, Kgah, Kgn, Ívidom
Termékek
Zöldterületi csatornafedlapok, Házi bekötőaknák, Csatorna íves tisztitóidomok, Zöldterületi fedlapok, Házi ellenőrző és bekötőaknák
Pipecon Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Pipecon Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook
Twitter

Hasonló cégek a közelben

 1. Kavicsos U. 129.
  2049  Diósd
 2. Kinizsi Utca 24
  2040  Budaörs
 3. KOMÁROMI U. 22.
  2040  Budaörs
 4. Nagytétényi Út 57.
  1225  Budapest
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete